Bardolino

Kategorie:

350 CZK

Pojedeme do Itálie, opět, alespoň co se jména projektu týče:o) Bardolino, krásné město u břehů mého milovaného jezera Lago di Garda a také nejnovější projekt z mé dílny, dvoukomorový batoh.

Bardolinko není žádný drobek, je to větší batoh, do kterého  „nacpete“ vše potřebné na celodenní výlet nebo věci do kanceláře, včetně notebooku. A4 úplně bez problému:o)

Je 40 cm vysoký, 30 cm široký a 12 cm hluboký. Hlavní komora batůžku je velmi prostorná, zadní komora je zásuvná, ideální právě na notebook nebo pracovní složky.

Až uvidíte střihové přílohy, budete asi překvapené…od doby, co jsem měla batůžek v hlavě namyšlený, jsem věděla, že bych ho chtěla připravit právě takto. A co znamená právě takto? Přední díly jsou tvarově velmi netypické, dno a bočnice připomínají vzdáleně střih na tričko:o) Ale kombinací několika technik a postupů vykouzlíme batůžek, který se ladně dotvaruje do zadního dílu, který už je, co se tvaru střihu týče, obvyklý:o)

Překvapí Vás, že batůžek můžete protáčet. Na tuto možnost Vás upozorním v závěrečných krůčcích návodu. Já volila variantu lemovanou, protože osobně si myslím, že lem krásně vytáhne ladný a oblý tvar batůžku. Vím, že lemování je pro mnohé neoblíbenou technikou, a proto nechám rozhodnutí na Vás:o)

Doporučený materiál: koženka Typu Soft, pěna style vil, bavlněné zažehlovací plátno-slabší, od M-látky, Vefix 140-145 gr/m, bavlněný popruh v šíři 5 cm, 5 mm zip v metráži.

Návod je detailně nafocený a krok za krokem popsaný, včetně detailní střihové přílohy. V úvodu naleznete seznam materiálu, popis jednotlivých dílů a ostatní doporučení. Návod je zasílán emailem v PDF po připsání platby na účet, nebo po skončení předprodeje.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Nákupní košík
Zvolte preferovanou měnu
CZK Česká koruna
EUR Euro